Technológiai háttér

A küldemények beérkezés után a Hibridlevél zárt rendszerében kerülnek feldolgozásra, ezt követően az ország legnagyobb levélgyártó cége, az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. hatalmas üzemében készülnek el és innen kerülnek postázásra. Az EPDB Zrt. az elmúlt évben több, mint 180 millió levelet állított elő bankok, biztosítók, takarékszövetkezetek, közüzemi szolgáltatók, önkormányzatok és alapítványok számára. A legmodernebb dokumentum kompozíciós szoftvereknek, ipari nyomtatóknak, borítékoló-gépeknek és közel 160 magasan képzett és sokat tapasztalt kollégának köszönhetően levele mindig a legkiválóbb minőségben kerül előállításra és postázásra.

Helyes címzés

A Hibridlevél címzési szabályai megegyeznek a Magyar Posta által meghatározott szabályokkal. A címzés maximálisan 5 sort tartalmazhat, amelyek – belföldre szóló küldemények esetén - az alábbiak: Címzett neve (max. 2 sorban), település neve, közterület neve és az irányítószám.

A helyes címzésről a Magyar Posta honlapján lévő tájékoztatóban olvashat bővebben.

Levél feladási lehetőségek

A postai leveleit jelenleg három féle módon tudja elküldeni a Hibridlevél segítségével. Használhatja a gyorsküldés funkciót, amely segítségével az e-mail küldéshez hasonlóan webes felületen szerkesztheti meg levelét, amihez akár PDF mellékletet is csatolhat. Amennyiben közvetlenül számítógépéről szeretne postai levelet küldeni, úgy kliens programunk segítségével (Virtuális nyomtató) akár Microsoft Word-ből vagy PDF dokumentumból is megteheti ezt.

Nagyvállalati ügyfeleink akár közvetlenül a vállalatirányítási rendszerből vagy könyvelő szoftverből is küldhetnek levelet a Hibridlevél API használatával. Microsoft Dynamics NAV rendszert használó ügyfeleink számára a Loginform Kft. biztosít integrációs lehetőséget, SAP Business One rendszert használó ügyfeleink az OnLiveIT Kft. csapata tud segítséget nyújtani.

Szolgáltatásunkat már a számlázz.hu rendszerében előállított számlák esetében is igénybe veheti.

Levél feladási időpontok

A tárgynap déli 12 óráig beküldött leveleket még aznap postára adjuk, a 12 óra után feltöltött levelek másnap kerülnek postai feladásra. Fontos kihangsúlyoznunk, hogy a Hibridlevelek feladási pontja a Magyar Posta Országos Logisztikai Központja (OLK), így a kézbesítési idő rövidebb, mint egy hagyományos postahelyi feladás.

Biztonság

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-64340/2013.

Levelei biztonságáról a 24/7-es rendelkezésre állású redundáns, szerverparkokban elhelyezett szerverek, 128 bites titkosított kommunikációs csatornák, SSL tanúsítványok és zárt gyártási technológia gondoskodik. Üzemünk ISO9001 és ISO27001-es minősítéssel rendelkezik.

Biztonsági tájékoztató

Nyomon követés

Kövesse nyomon küldeményei életútját. Betekintést adunk a teljes gyártási láncba, és az egyedi azonosítónak köszönhetően pontosan láthatja, mikor milyen készültségi fokban vannak levelei, és mikor kerültek azok postai feladásra.

Archiválás

Leveleit 1 évig díjmentesen őrizzük és visszakereshetővé tesszük.
A díjmentes időszak után, minimális összegért évenként megújíthatja a dokumentum tárolását.