Technológiai háttér

A levelek a hazai levélgyártó (mailer) szektor egy meghatározó szereplője, a Milpress Kft. üzemében készülnek. A Milpress Kft. az elmúlt 6 évben több mint 130 millió levelet állított elő a legmodernebb dokumentum kompozíciós szoftverek, 9 db ipari nyomtató, 3 db ipari borítékoló gép felhasználásával. Az üzem 40 magasan képzett és sokat tapasztalt alkalmazottja gondoskodik arról, hogy levele mindig a legkiválóbb minőségben kerüljön előállításra. Ügyfelei között megtalálhatóak bankok, biztosítók, takarékszövetkezetek, közüzemi szolgáltatók, önkormányzatok és alapítványok is.

Kétablakos boríték

A levelek kétablakos borítékban kerülnek kiküldésre. Ez azt jelenti, hogy a levélküldemények első oldalának mindenképpen tartalmaznia kell a címzett, illetve a feladó adatait.

Levél Boríték

Letölthető dokumentumok

Helyes címzés

A Hibridlevél címzési szabályai megegyeznek a Magyar Posta által meghatározott szabályokkal. A címzés maximálisan 5 sort tartalmazhat, amelyek – belföldre szóló küldemények esetén - az alábbiak: Címzett neve (max. 2 sorban), település neve, közterület neve és az irányítószám.

A helyes címzésről a Magyar Posta honlapján lévő tájékoztatóban olvashat bővebben.

Levél feladási lehetőségek

A postai leveleit jelenleg három féle módon tudja elküldeni a Hibridlevél segítségével. Használhatja a gyorsküldés funkciót, amely segítségével az e-mail küldéshez hasonlóan webes felületen szerkesztheti meg levelét, amihez akár PDF mellékletet is csatolhat. Amennyiben közvetlenül számítógépéről szeretne postai levelet küldeni, úgy kliens programunk segítségével (Virtuális nyomtató) akár Microsoft Word-ből vagy PDF dokumentumból is megteheti ezt.

Nagyvállalati ügyfeleink akár közvetlenül a vállalatirányítási rendszerből vagy könyvelő szoftverből is küldhetnek levelet a Hibridlevél API használatával. Microsoft Dynamics NAV rendszert használó ügyfeleink számára a Loginform Kft. biztosít integrációs lehetőséget, SAP Business One rendszert használó ügyfeleink az OnLiveIT Kft. csapata tud segítséget nyújtani.

Levél feladási időpontok

A tárgynap déli 12 óráig beküldött leveleket még aznap postára adjuk, a 12 óra után feltöltött levelek másnap kerülnek postai feladásra. Fontos kihangsúlyoznunk, hogy a Hibridlevelek feladási pontja a Magyar Posta Országos Logisztikai Központja (OLK), így a kézbesítési idő rövidebb, mint egy hagyományos postahelyi feladás.

Biztonság

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-64340/2013.

Levelei biztonságáról a 24/7-es rendelkezésre állású redundáns, szerverparkokban elhelyezett szerverek, 128 bites titkosított kommunikációs csatornák, SSL tanúsítványok és zárt gyártási technológia gondoskodik. Üzemünk ISO9001 és ISO27001-es minősítéssel rendelkezik.

Biztonsági tájékoztató

Nyomon követés

Kövesse nyomon küldeményei életútját. Betekintést adunk a teljes gyártási láncba, és az egyedi azonosítónak köszönhetően pontosan láthatja, mikor milyen készültségi fokban vannak levelei, és mikor kerültek azok postai feladásra.

Archiválás

Leveleit 1 évig díjmentesen őrizzük és visszakereshetővé tesszük.
A díjmentes időszak után, minimális összegért évenként megújíthatja a dokumentum tárolását.